Strande Bali


 

Find ud af hvor de gode strande er i Bali

Hvis du nogensinde har drømt om at ligge på en hvid sandstrand i et tropisk paradis, med blå vand, så har du drømt om Bali. Der er bogstaveligt talt alt for mange Bali strande at nævne dem alle. Hele øen er kantede med smukke hvide sandstrande, hvoraf de fleste er bløde nok til at gå på med bare fødder eller endda ligge ned på. Følgende er blot nogle få af højdepunkterne blandt de mange fantastiske Bali strande.

Kuta Beach

Beliggende i det sydlige Bali, denne kommunale strand hører til den livlige by Kuta og er hjemsted for en lang række af butikker, diskoteker og restauranter. Denne strand er indhegnet på den ene side fra byens lufthavn, det betyder meget for at aflede opmærksomheden fra den skønhed og popularitet Kuta Beach, som er især kendt for sine flotte daglige solnedgange.

Lovina

Denne strand område i Nord Bali er kendt for sin usædvanlige sort sandstrand, især tæt på Kalibukuk. Lovina består af mindst syv traditionelle små landsbyer, og strandene, selvom de er smalle, er der stille, og derfor sikkert for svømning. Disse strande er perfekte for mere afslappede vandaktiviteter, såsom snorkling og dykning, men der er mindre surfe her end langs strandene mod syd.

Candi Dasa

Hvis du er på udkig efter en stille strand by, er dette East Bali område fyldt med hyggelige havnefront landsbyer. Selve byen ligger langs en idyllisk lagune perfekt til svømning eller andre afslappende vandaktiviteter. Den nærliggende Amed ligger på en halvø og tilbyder gode steder hvor du kan surfe. Dette er ikke den del af Bali hvor man kan forvente at finde førsteklasses feriesteder, men er et perfekt sted til dem, der søger fred og ro.

Øerne

Der er en række øer ud for Bali's kyst, der tilbyder forbløffende, næsten uberørte strande, sammen med vidunderlige jungle vandreture og øko-venlige overnatningsmuligheder. De sydøstlige øer såsom Lembongan er gode til dykning og snorkling. Penida er en uberørt ø, og Ceningan, den mindste af dem, har masser af dykning og snorkling steder.

Elverbrn legetj