Bali shopping


Find de gode steder at shoppe i Bali

Bali tilbyder en række forskellige adspredelser for shopper i sin ø markeder og førsteklasses indkøbscentre. En række forskellige elementer er meget populære på Bali, og blive købt massevis af. Den mest valgte af turisterne er håndværksmæssige nipsgenstande i Bali, blandt dem er de farverige indfødte masker, statuer og udskårne smykker, som er meget populære i Bali. Og mens de fleste mennesker ikke kommer til Bali for at shoppe, er det en uundgåelig aktivitet på næsten enhver rejse til Bali på grund af det væld af billige varer.

Et af elementerne i Bali shopping, der til tider forvirrer og frustrerer de besøgende er overenskomstforhandlinger. De fleste balinesisk butiksejere forventer, at deres kunder til at være den kloge køber, så kom på markedet med en tålmodig, humoristisk ånd og være parat til at prutte. Hvis du ser en vare, som du ønsker, skal du ikke vise din interesse for meget ellers ved købmanden, at du ønsker det og beder om en højere pris. Beslut dig for en rimelig pris, før du spørger købmanden, hvor meget det er, og derefter forhandle ned i trin derfra.

Der er masser af Bali indkøbscentre, den mest populære af dem er de mange gader og markeder i nærheden af strandene på Bali. Hvis du leder efter smart mode, prøv for eksempel på Main Street i Legian Beach, her finder du butikker som Hippichic London (Jl. Raya Legian Kelod 396, Kuta, www.hippichic.com), en moderne bøhmisk tøj virksomhed, driver sin fabrik i Bali og en butik her i Legian Beach.

Et vidunderligt, unik souvenir som du kan tag med hjem fra Bali er et traditionel broderi. Balinesisk blonder er både indviklet og delikat, som regel optræder i lyse hvidt, der skal forestille de frodige, farverige landskab af Bali og den indonesiske øhav. Farven hvid har også været en traditionel farve til at bære på Bali på grund af sin reflekterende natur, som er mest behageligt i det varme tropiske klima. Uluwatu er et eksklusivt blonde selskab, der driver butikker over hele Bali, herunder langs Poppies Lane i Kuta (Poppies Lane Shop, Jl Poppies II, Kuta. 62 361 758 604; www.uluwatu.co.id).

En række store indkøbscentre opererer også i Bali, hvor deri er berømte mærkevarer tøjs butikker og stormagasiner, inklusiv Discovery Shopping Mall i Kuta (Jl. Kartika Plaza, Kuta, 62 361 755 522, www.discoveryshoppingmall.com), en traditionel amerikansk indendørs indkøbscenter, hvor du vil finde Nautica, Quicksilver og Tommy Hilfiger, og mange flere.

Elverbrn legetj