Bali Natteliv, Cafe og Resturant


 

Bali Natteliv

At spise på Bali kan være en sand fornøjelse, hvis du er eventyrlysten nok til at prøve den lokale balinesiske og indonesiske mad, der er noget lignende de fødevarer der er i Indien og Malaysia, som at fokusere på smagsfyldte saucer, risretter og store stykker, ragout-lignende kødretter. En af de stabile spise institutioner er den omrejsende mad vogn, lokalt kaldet kaki Lima. Disse normalt farvestrålende vogne servere en række traditionelle "fastfood", som frikadelle supper og nudel retter og findes oftest langs vejkanter eller i nærheden af stranden. En anden Bali spisestue tradition er satay, eller spyd-kogt kød, som du kan prøve på mange af de små veje, hvor der er caféer eller lokale restauranter.

Hvis du vil prøve en mere moderne måde at spise disse traditionelle indonesiske retter på, i en mere førsteklasses atmosfære, så tag hen til Mayang Sari (Laguna Resort & Spa, Nusa Dua, 62 361 771 327). Ikke det typiske usmagelige hotel mad, Maya Sari serverer retter, typiske for en indonesisk familie, men med et par moderne tilføjelser, i elegante omgivelser med udsigt over en lagune.

Bali er også med på nattelivet, med masser af barer og caféer til den yngre generation. For at finde de mere aktive natteliv scener på Bali, skal du gå til øens større byer. Kuta området er måske det bedste sted at finde noget der foregår om aftenen, for eksempel den naturskønne diskotek Sky Garden (Jalan Legian 61, Kuta, 62 361 75 5.423), hvor du på tagterrassen får en vidunderlig udsigt over de fyldte gader.

En anden populær Bali natteliv tidsfordriv er at gå på en juicebar, da de varme Bali aftener er befordrende til at nyde en friskpresset frugtsaft. For at gøre det med stil, tag hen til Azure Bar på Conrad Bali Resort i Kuta (168 Jalan Pratama, Kuta, 62 36 177 8.788), hvor du kan bestille en fin cocktail eller frugtsaft i fornemme omgivelser med udsigt over hotellets uberørte swimmingpool. Hvis du foretrækker en mere afslappet atmosfære, så prøv Balkon (Jalan Benesari 16, Kuta, 62 361 75 7.409, www.myspace.com / balconybali) er en dykke bar og en restaurant populære blandt de lokale surfere og rygsækturister som kan surfe og har en international menu til en overkommelig pris på mad, cocktails og øl.

Elverbrn legetj