Hotel Bali

Find inspiration til Hotel i Bali

Søg på hotel i Bali, og find det hotel der passer til dig. Der findes mange forskellige typer af hoteller på Bali, fra meget dyrer til de mere overkommelige. Søg og se det store udvalg af forskellige typer af hoteller.

Find Hotel Bali

Alila Villas Uluwatu, Desa Becatu - Hotel Bali

Jl. Belimbing Sari, Banjar Tambiyak, Desa Becatu; +62 361 848 2166;

Denne luksus hotels beliggenhed er på den sydlige Bukit halvø med udsigt over det blå Indiske Hav og byder på et moderne design, der supplerer det lokale landskab. Hver af de 84 villaer har sin egen private pool, og er indrettet på den traditionelle balinesiske måde. På ejendommen er der også en smuk, rektangulær 50-meter lang swimmingpool med udsigt over havet, flere restauranter og en spa. Priserne på villaerne er fra $ 595-700 per nat.

Ubud Village Resort & Spa, Ubud - Hotel Bali

Jl. Raya Nyuh Kuning, Pengosekan, Ubud, 62 361 978 444;

Dette Hotel er designet i en traditionel asiatisk stil, der omfatter pavilloner, pools, terrasser og masser af planter til at skabe følelsen af en luksuriøs men også jungle miljø. Stående Buddha statuer er suppleret med mørkt træ og stråtag-tag pavilloner på udendørs arealer, hvor planterne dækker en del af hegn og mure. Beliggende i Ubud i det centrale Bali, kan du vælge mellem Garden Villas med private pools og utrolig dekadente 2-personers suiter, hver med sin egen private pavillon og butlerservice. Priser starter ved 255 dollars.

Puri Dajuma hytter, Negara - Hotel Bali

Pekutatan Village, +62 365 43955;

Denne miljøvenlige feriested ligger langs den vestlige kyst af Bali i landsbyen Pekutatan, med udsigt over Bali. Overnatningssteder her består af private hytter med terrasser og udendørs brusere, luksus villaer med tropiske haver med udsigt over havet og mere traditionelle hotel-stil suiter. Der er en hel del swimmingpools, der åbner ud til privat strand, Dajuma Strand, som er tilgængelig fra hytterne. Priserne starter forbløffende lav ved € 101 per nat for en sommerhus med havudsigt.

Masa Inn, Kuta - Hotel Bali

Valmuer I 62 361 758 507;

Denne charmerende, traditionelle kro er det perfekte sted at bo i Kuta, hvis du er på udkig efter et hotel med karakter og overkommelige priser. En gård stil kro, alle værelserne på Masa Inn har udsigt til en yndig pools og have. Værelserne er rene, men har lidt mangle i de luksuriøse detaljer. Masa Inn er indrettet med almindeligt dobbeltsenge og klassiske klinkegulve. Tredje etage med dobbeltseng starter på den meget overkommelige pris på € 26 per nat.

Soka Indah Bungalow, Tabanan - Hotel Bali

Jl. Denpasar Gilimanuk km. 45, Soka Strand, Tabanan; 62 361 746 3.106;

Hvis du er på udkig efter et billigt værelse i en utrolig afslappende miljø tæt på stranden, er dette en god mulighed, med værelser beliggende i en lokal restaurant. Kroen er beliggende i det vestlige Bali og giver pendulruter til og fra den nærliggende Medewi Beach og fiskerbyen Jimbaran. En VIP klasse værelse (uden aircondition) koster 22 € per nat, med komfort og luksus til at matche den minimalistiske priser.

 

Elverbrn legetj