Golf Bali


Spil Golf i Bali

De fleste af Balis golfbaner ligger på sydsiden af øen. Mange er beliggende i eller nærliggende de store luksus hoteller i dette område. Der er også flere Bali golfbaner som ligger på andre dele af øen, for golfspillere som er på udkig efter en lidt mere afsondrethed og afslapning.

Bali Golf and Country Club - golf bane Bali

Kawasan Wisata, Nusa Dua, 62 361 771 791; www.baligolfandcountryclub.com

Denne førsteklasses Bali Golfklub er et 5-stjernet Country Club og feriekompleks beliggende i det fornemme Nusa Dua område i det sydlige Bali. En 18-hullers, par-72 bane, en af de mest flotte ting i Bali Golf og Country Club er udsigten fra golfbanen - der er udsigt over toppen af vulkanen Gunung Agung. Klubben har også et luksushotel, spise og drikke valgmuligheder og en swimmingpool omkredset med flotte palmer.

Nirwana Bali Golf Club - golf bane Bali

Jl. Raya Tanah Lot, Kediri, Tabanan; 62 361 815 960; www.nirwanabaligolf.com

Beliggende på den sydlige del af øen, tilbyder denne Bali golfbane 18 huller af smuk landskab plus en dejlig udsigt over havet fra flere klint toppe. Banen er designet af Greg Norman, og golf klub har også en butik til professionelle golfspillere, restaurant med udsigt over den balinesisk jungle og garderober til golfspillere.

Bali Handara Kosaido - golf bane Bali

Bedugul, Bali, +62 362 342 2646; www.balihandarakosaido.com

Kalder sig selv for den "højeste bjerg golfbane i Indonesien", denne grønne 18-hullers golfbane er beliggende i den nordlige del af Bali mellem Bunyan og Beratan Lakes. Ud over mesterskabet golfbane, er golf lektioner afgivet af to professionelle spillere og en række leje tjenester er tilgængelige fra full-service butikken. På ejendommen er der så ment også et luksushotel som værter gæster.

New Kuta Golf - golf bane Bali

Kawasan Pecatu Indah Resort, Jimbaran Badung; +62 361 8481 333; www.newkutagolf.com

Dette luksus Bali Golf Resort er beliggende langs den sydvestlige Bukit halvø, med flere huller på klipperne som har udsigt over stranden. Det er en af Balis nyeste golf steder, New Kuta er et meget eksklusivt feriested med en restaurant, der kan prale med sin panoramaudsigt i Det Indiske Ocean, samt et akademi, leje butik, omklædningsrum.

Elverbrn legetj