Biludlejning Bali

Find den bedste og billigste mulighed for Biludlejning i Bali
Der søges for bedste biludlejningspris blandt mange biludlejningsselskaber blandt andet disse:

Søg biludlejning Bali


 

Information omkring biludlejning Bali

Det er billigt og nemt at leje en bil i Bali, men de fleste turister vælger ikke at leje en bil, fordi den slappe kørelse lov og intenst kaotiske gader rundt om øen gør det vanskeligt og til tider farligt for udlændinge at køre der. Hvis du vælger at leje en bil i Bali, skal du være opmærksom på, at kørsel sker i venstre side, i en højre-side styretøj bil. En typisk udlejning bil ville være en lille sedan eller 2 -dørs bil som vil koste ca. 15 €. Lige let og næsten lige så billigt ville det være at leje en privat bil og chauffør til at eskortere dig rundt på øen for varigheden af dit ophold, så du ikke skal bekymre dig om at køre i Bali's farlige veje på egen hånd.

De fleste hoteller i Bali tilbyder kørsel til og fra lufthavnen, samt til nærliggende strande og byer, hvis ikke allerede er anbragt direkte op til disse punkter.

En anden populær transportform i Bali er en motorcykel. Motorcykler kan lejes fra en række hoteller og vandrerhjem. At leje en motorcykel er utrolig billig. Hvis du er dygtig til at kører på en motorcykel, kan dette være en glimrende måde at udforske øens indre for en dag eller to uden besværet med at køre i en bil.

Hvis du vælger at leje en bil i Bali, der er en række lokale biludlejningsselskaber, der opererer ud af Denpasar Lufthavn og avancerede booking anbefales. Vær sikker på at medbringe kopier af dit lokale kørekort fra hjemmet og overveje også at få International Driving Permit, før du lejer en bil på Bali.

 

Elverbrn legetj