Attraktioner i Bali


Mange attraktioner i Bali

Som en tropisk ø med blot et par små byer, ligger Bali's største attraktioner i sin naturlige skønhed - vandfald, bjerge, skove og varme kilder. Der er et par menneskeskabte attraktioner som historiske templer og museer som viser dig historien om Bali's kunsthåndværk. Dine oplevelser på din rejse til Bali vil sandsynligvis blive fyldt med fantastisk natur, smukke solnedgange og fredfyldte vandreture.

Natur

Den største attraktion for besøgende der kommer øen er øens naturlige omgivelser. Den er kendt for at have nogle af de mest uberørte hvide sandstrande og turkisblåt hav farvande i verden. Som en temmelig bjergrigt ø, er Bali også hjemsted for vulkaner, toppe, jungler og vandfald, som alle er tilgængelige for besøgende via vandrestier, ekskursioner og guidede ture. Flere af vulkanerne på øen er stadig aktive, mens Mount Agung på den østlige del af øen ikke har brudt ud siden 1960'erne.

Art Museums

Bali har en overraskende mængde af kunst, både klassisk og moderne, hvoraf de fleste er placeret i en række museer og gallerier beliggende i byen Ubud. Blandt dem, Agung Rai Museum of Art er et af de bedste steder at se værker af balinesisk kunstnere, mens Museum Rudana (Jl. Cok Rai Pudak 44 (Jl. Pengosekan, www.armamuseum.com; 62 361 975 742); + 62 361 975 779; www.senatorrudana.com) huser en spændende samling af moderne balinesisk kunst.

Templer

Overraskende for mange, Bali's templer er i vid udstrækning hinduer, og der er masser af templer, der skal ses på hele øen. Hver landsby var forpligtet til at konstruere sit eget tempel for brug af lokale beboere. Hvor end du går henne i Bali, vil du sandsynligvis komme forbi en sort, differentieret, firkantet pagoder, som nogen gange kommer i en serie med to eller flere. Disse usædvanligt formede templer ligner springvand, og det er ikke svært at forestille sig et strøm af vand brusende ned af de mange niveauer. Blandt de vigtigste templer på Bali, er de ni retningsbestemte templer, der er beliggende på centrale steder rundt om øen som er foranstaltninger som beskytter dem mod onde ånder. Af disse er Uluwatu templet på Bukit-halvøen i den sydlige del en af de mest tilgængelige og dermed en af de mest populære blandt besøgende.

Hot Springs

Slappe af i de lokale varme kilder og besøge kursteder som tilbyder traditionel balinesisk massage er begge dele populære Bali attraktioner. Måske den mest utrolige af alle kilderne er Air Panas ved Banjar, hvor strømme af varmt kildevand kommer ud fra munden på et kunstfærdigt udskåret dragehoved ind i en stor, blå pool omgivet af en have med flotte planter og smukke blomster. Traditionel balinesisk massage, indebærer et skrub med urter, efterfulgt af en overdådig olie massage. En af disse massager kan fås på en af de mange spa der er rundt på øen, hvoraf mange ligger i feriecentre og fine hoteller.

Bali Bomb Memorial

I 2002 indtraf det blodigste terrorangreb i Indonesiens historie, hvor flere ekstremister detonerede bomber i balinesisk by Kuta, dræbte mere end 200 mennesker, hvoraf mange var udlændinge der var ude for at nyde nattelivet på en lokal pub, Paddy's Pub på Legian Street. Stående på stedet af de vigtigste bombeattentater er et omfattende marmor mindesmærke, der viser dem, der døde på en mindeplade. Pubben genåbnet senere under et lignende navn et lille stykke ned ad samme gade.

Elverbrn legetj